Kayserisporlu Gökhan Sazdağı Yenidoğan Çetesi'ne ateş püskürdü

Kayserisporlu futbolcu Gökhan Sazdağı, Yeni Doğan Çetesi'ne sert tepki gösterdi. Çetenin, savcı Y.E'yi ölümle tehdit ettiği olay sonrası Sazdağı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberde...

Kayserisporlu Gökhan Sazdağı Yenidoğan Çetesi'ne ateş püskürdü

Kayserisporlu futbolcu Gökhan Sazdağı, bebeklerin hastalanmasına ve hayatını kaybetmesine neden olan Yeni Doğan Çetesi'ne büyük tepki gösterdi. Çete üyeleri, Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E'yi makamında ölümle tehdit etmişti.

Gökhan Sazdağı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Seni doğuran anaya helal olsun savcım. Senin dik duruşun olmasa, bu çete üyeleri günyüzüne çıkmayacaktı. Bu şerefsiz kanemiciler daha kaç ocağı söndürecek, kaç bebeğin canına kıyacaktı?" ifadelerini kullandı.

Kayserisporlu Gökhan Sazdağı'ndan Yeni Doğan Çetesi'ne ateş püskürdü

Sazdağı: Bu rezilliği yaşatanlar yargılanmalı

Sazdağı ayrıca, "A’dan Z’ye bu rezilliği ülkemize ve milletimize yaşatan herkes tek tek yargılanmalı" diyerek, adaletin sağlanması gerektiğini belirtti. Hazırlanan iddianamede 47 kişi şüpheli ve 19 sağlık kuruluşuna yer verilirken 10 bebeğin ise hayatını kaybettiği ifade edildi. Kayserisporlu taraftarlar da Gökhan Sazdağı'nın bu hassasiyetinden dolayı destek mesajları paylaştı.