KAYÜ etkinliğinin ilki gerçekleşti!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Kayseri Kültür Turu ve Erciyes Dağı gezisi etkinliğinin ilki gerçekleştirdi. Bu kapsamda şehrin güzellikleri tanıtıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

KAYÜ etkinliğinin ilki gerçekleşti!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Kayseri Kültür Turu ve Erciyes Dağı gezisi etkinliğinin ilki gerçekleştirdi. Bu kapsamda şehrin güzellikleri tanıtıldı. 

Yeni üniversite öğrencilerine yönelik Kayseri Kültür Yolu, Erciyes Dağı Gezisi ve Okuduğun Şehri Tanı etkinlikleri, öğrencilerin okudukları şehri yakından tanımaları için düzenlendi. Bu etkinliğin ilki dün gerçekleştirildi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ve Erciyes Kayak Merkezi koordinasyonu ile hayata geçirildi.

KAYÜ etkinliğinin ilki gerçekleşti!

Kayseri'deki yeni öğrencilere şehirlerini daha yakından tanıma fırsatı sunan etkinlikler, sosyal etkileşimi artırmayı, öğrencilerin yeni arkadaşlar edinmelerini ve şehre daha hızlı adapte olmalarını amaçlıyor.

Etkinliğin ilki dün tamamlandı. Öğrenciler Kayseri'nin güzelliklerini ve çekiciliğini daha yakından keşfetme fırsatı buldu. Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağalayanlara teşekkür etti.