Kemal Gönen'den Vali Çiçek'in başlattığı projeye 100 kitapla destek...

Gazetemiz köşe yazarlarından Kemal Gönen, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in başlatmış olduğu, 'öğrencilere çalışma masası ve kütüphane' projesine 100 kitapla destek oldu. Detaylar haberimizde...

Kemal Gönen'den Vali Çiçek'in başlattığı projeye 100 kitapla destek...

Vali Gökmen Çiçek'in çalışma masası ve kütüphanesi olmayan ev kalmasın çağrısına, köşe yazarı Kemal Gönen de destekte bulundu. Vali Çiçek, desteği için Gönen'e teşekkür etti.  

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şehirde çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencinin kalmayacağını duyurmuştu. Vali Çiçek'in çağrısı sonucu bu konu hakkında Kaymakamlıklar, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile sosyal yardımlaşma vakıfları çalışmaları hızlandırdı.

Gazetemiz ve internet sitemiz Kayseri Anadolu Haber'in köşe yazarlarından Kemal Gönen de, Vali Çiçek'in bu çağrısına kayıtsız kalmadı. Gönen sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden Vali Gökmen Çiçek'in paylaşımına yanıt vererek, ''Sayın valim, madem öğrenci kardeşlerimize kütüphane oluşturacaksınız, şahsi kütüphanemden seçtiğim kitapları bu proje için hediye edebilir miyiz?'' ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek ise bu öneriye, 'Çok mutlu oluruz... Teşekkürler' yanıtını verdi.

Gönen, 100 civarında kitabı en kısa sürede valiliğe ulaştıracağını belirtti.