Kemen ilk kez konuştu! Kayseri'de beni çok seven taraftar vardı ama...

Alacaklarını tahsil edemediği için FIFA'ya şikayet ederek Kayserispor'un 2 dönem transfer yasağı almasına sebep olan Başakşehir'in Kamerunlu futbolcusu Olivier Kemen, Kayserispor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Kemen ilk kez konuştu! Kayseri'de beni çok seven taraftar vardı ama...

RAMS Başakşehir’in Kamerunlu futbolcusu Olivier Kemen, yeni sezondaki hedefler, Teknik Direktör Çağdaş Atan ve takım hakkında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Kemen, ''Zaten bu sonuçlardan da belli oluyor. Bütün takım için iyi bir kamp süreci oldu. Hocamız ve ekibi bize bütün prensiplerden bahsetti. Kesinlikle iyi bir kamp olduğunu söyleyebilirim. Zaten Avrupa ve lig maçlarında bunu gösteriyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kayserispor'dan ayrılışı olay olan ve uzun süre konuşulan Kemen, Kayseri'deki günler hakkında da konuştu. Kemen, ''Kayseri’de beni çok seven taraftarlar vardı aslında ama kulüpte olan bazı şeylerden dolayı gerçekleri göremiyorlardı bazen.'' dedi.

Ali Çamlı, Kemen transferi sonrası 'Çağdaş Atan'ın oyuncuyu ayarttığı' ifadelerini de kullanmıştı. Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra kulübü FIFA'ya şikayet eden Kemen, Kayserispor'un transfer yasağı almasına sebep olmuştu.

''Çağdaş Hoca beni futbola iten birisi''
Teknik Direktör Çağdaş Atan ile teknik ekibinin oyun anlayışının kendisine nasıl fayda sağladığının sorulması üzerine 28 yaşındaki futbolcu, ''Konuşmama gülerek başladım çünkü bu konuyu menajerimle konuştuk. Felsefe olarak aramızda konuştuğumuzda, sana ne katıyor, neler veriyor konularına da değindik. Çağdaş hoca, futbola beni çok iten birisi. Onun için gülüyorum. Kendisi ve ekibi çalışmayı çok seven insanlar. Bana bu konuda artıları, katkıları oluyor. Kendisiyle bireysel bir bağımız var. Beraber yaptığımız konuşmaların hepsinde beni daha yukarı çekebilmek için bana sürekli bir şeyler katıyor. Onunla beraber büyüdüğümü görüyorum. Pozisyon alma olarak çok fazla artısının olduğunu düşünüyorum. Çok fazla geliştirdiğini düşünüyorum. Genç oyuncu olduğumda tamamen farklıydım. Çok fazla çalıştıkları için hocamızı ve teknik ekibi çılgın gibi görüyoruz. Çalışma çok seven ve çok fazla futbolun içerisinde olan insanlar'' diye cevap verdi.

''Kayseri'de beni seven çok taraftar vardı ama...''
Başakşehir’e imza atmasının doğru karar olduğunun göstergesinin performansından belli olduğunu söyleyen Kemen, ''Sonuçları gördüğümüzde doğru bir karar verdiğimi görüyoruz. Kayseri’de beni çok seven taraftarlar vardı aslında ama kulüpte olan bazı şeylerden dolayı gerçekleri göremiyorlardı bazen. Bu da benim içinde bir ceza oluyordu. Şimdi burada maçları kazanıyoruz. Kazanarak gidiyoruz. Kazanamadığımız zaman ise tekrardan çalışıp bizim objektifimiz kazanmak olduğu için o şekilde kendimizi veriyoruz. Burada kendimi iyi hissediyorum. Aile ortamı, evde gibi hissediyorum. Burada olmaktan mutluyum'' açıklamasında bulundu.