Kılıçdaroğlu Kayseri'de güzel haberi verdi!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri'ye geldi. Şehir Hastanesinde açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu güzel haberi verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kılıçdaroğlu Kayseri'de güzel haberi verdi!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay saldırıya uğrayan Pınarbaşı Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Bahadır'ı Şehir Hatanesinde ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu Bahadır'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.

Başına sopa darbeleri alırken bacağından da silahla birkaç el ateş edilen Bahadır hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi uzun süre devam eden Bahadır, birkaç gün önce servise alındı.

Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Bahadır'ı ziyaret eden CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başhekimlik binası önünde Bahadır'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu Kayseri'de güzel haberi verdi!

''Siyaseti iyilikte yarışma alanı gördüm''

Kılıçdaroğlu, ''Siyaseti hep iyilikte yarışma alanı olarak gördüm. Benim düşüncem hep böyleydi ve böyle olmaya da özen gösterdim.'' dedi.

Siyasette şiddetin yer almaması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, yaşanan durumun kabul görmediğini söyledi.

CHP Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan'ın seçimi kazanmasının ardından sevinç gösterilerinin olabileceğini ifade eden Kılıçdaroğlu şunları kaydetti: ''İnsanın ölümüne yol açacak dozda bir şiddeti asla ve asla kabul etmek mümkün değildir. Şerafettin Bey'i ziyaret ettim. Sağ olsun doktorlar ve bütün ekipler gerekli özeni göstermişler. İyi durumda biraz daha yatacak. Ama iyi durumda olması bizim en büyük tesellimiz. Hayatını kaybetseydi bu gerçekten de büyük bir dram olacaktı. Yani akıl tutulması gereken akıl tutulması gibi bir şey. Bir insana şiddet uygulamak onun ölümüne yol açacak dozda şiddeti büyütmek asla ve asla doğru değil. Dolayısıyla ben hepinizin huzurunda hastanenin başhekimine, çalışanlarına, hepsine yürekten teşekkür ediyorum.''