Kılıçdaroğlu Kayseri'ye Geliyor

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın öğleden sonra Kayseri'ye ziyaret gerçekleştirecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kılıçdaroğlu Kayseri'ye Geliyor

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın öğleden sonra Kayseri'ye ziyaret gerçekleştirecek. 

Kılıçdaroğlu, bir süre önce Pınarbaşı eski Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu’nun kardeşleri Ejder ve Mehmet Uzunluoğlu tarafından kızı önünde önce darp edilip ardından silahla vurularak ağır yaralanan Şerafettin Bahadır'ı ziyaret etmek amacıyla Kayseri de olacak.

CHP Pınarbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Şerafettin Bahadır, 21 Haziran'da memleketi Pınarbaşı'nın Kömarmut Mahallesi'nde maruz kaldığı saldırı sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmış ve o tarihten bu yana da tedavisi devam ediyor. Bu süreçte Bahadır'a ailesinin, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in ve partililerin desteklerini sürüyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Temmuz Cuma günü öğleden sonra Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Bahadır'ı ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, ziyaret sırasında Bahadır'ın ailesi ve İl Başkanı Feyzullah Keskin ile de bir araya gelecek. Ziyaretin ardından, kısa süre önce kalp krizi geçiren CHP Kocasinan eski İlçe Başkanı ve üst kurul delegesi Erkan Karabulut'u da ziyaret edecek.