Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert yanıt...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun TRT'de yaptığı propaganda konuşmasına sert çıktı. Kılıçdaroğlu'ndan tepki gecikmedi. Kılıçdaroğlu'nun Erdoğana verdiği sert yanıt ne? İşte detaylar...

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert yanıt...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye" İstanbul Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  TRT yayınındaki sözlerine dikkati çekti.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert yanıt...

Erdoğan, "TRT'de bizim terör örgütleri ile görüştüğümüzü söylüyor. Bunu ispatlayamazsan namertsin. Bizim terör örgütleri ile temsilcileri ile görüşme yaptığımızı ispatlamak müddei iddiasını ispatla mükelleftir. İspatlayamazsan namertsin. Biz terör örgütleri ile görüşme değil onları inlerinde vurmadık. Sen ise Kandil'den talimat alarak bunların parti binalarına bile değil parlamentoda odalarında görüşme yapıyorsun. Beraber yol haritasını çiziyorsun. Asla bizim terör örgütleri ile bir araya gelmemiz kozmik odalarda toplantı yapmamız söz konusu değildir." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ise yanıt gecikmedi.

ÇIK KARŞIMA!

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabında konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Sadece görüştüğünü söylemiyorum Erdoğan, sen teröristlerin hamisisin! Madem kanıt istiyorsun, meydan okuyorum sana. Kendi televizyonun TRT'de, bu akşam, yarın ya da Cumartesi günü çık karşıma. Senin teröristlerle işbirliği yapan bir namert olduğunu herkese ispat edeceğim!"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a sert yanıt...

Haber: Hilal Tekeoğlu