Kilidi onlar açacak - Kayserispor - Spor Haberleri

Kayserispor, Gaziantep FK maçı öncesi hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Mehdi Bourabia ve Miguel Cardoso'dan daha fazla sorumluluk almaları bekleniyor. Teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun yönetiminde oyuncuların form grafiklerindeki artış dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kilidi onlar açacak - Kayserispor - Spor Haberleri

Kayserispor, harıl harıl Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, 11 maçtır galibiyete hasret kalmış durumda. Ali Çamlı'nın Başkanlığını yaptığı Kayserispor'dan bu karşılaşmada patlama bekleniyor. Milli araya moralli giren takımda özellikle Mehdi Bourabia ve Miguel Cardoso’dan daha fazla sorumluluk almaları isteniyor. Kayserispor’un en yetenekli ayakları arasında gösterilen ikilinin, son antrenmandaki hırslı performansları dikkat çekti.

Kilidi onlar açacak - Kayserispor - Spor Haberleri

Gözler Miguel Cardoso’da 

Miguel Cardoso, Başakşehir maçında sergilediği başarılı oyunla öne çıkmıştı. Portekizli oyuncu, vatandaşı Carlos Mane’ye asist yaparak, takımının 1 puan almasına katkıda bulundu. Sezon başından bu yana farklı mevkilerde görev alan Cardoso’nun motivasyon kaybı yaşadığı gözlemlenmişti. Yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte Cardoso'nun antrenmandaki performansının artmasının maça da yansıması bekleniyor. 

Kilidi onlar açacak - Kayserispor - Spor Haberleri

Mehdi Bourabia’dan daha fazla sorumluluk bekleniyor

Orta sahada hem savunmada hem de hücumda etkili olan Mehdi Bourabia’dan da Gaziantep FK maçında sorumluluk alması bekleniyor. Geçen sezon devre arasında takıma katılan Bourabia, attığı gollerle Kayserispor’un ligde kalmasında önemli rol oynamıştı. Genç teknik adam Sinan Kaloğlu, göreve geldikten sonra Mehdi’nin performansını değerlendirmişti. bu oyuncunun daha fazla katkı sağlaması için çalışmalar yapmıştı. Bourabia’nın da Kaloğlu’nun yönetiminde çıkışa geçmesi bekleniyor.