Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına damgasını vurdu - Şu ana kadar kaç kişi büyük ödülü aldı? Rabia Birsen Göğercin

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla heyecan doruğa çıkan Kim Milyoner Olmak İster'de Rabia Birsen Göğercin, 2023 yılı boyunca tüm işlemleri yanıtlayarak büyük ödül olan 1.000.000 TL'yi kazandı. İşte'nin son dönemindeki büyük zaferi!'

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına damgasını vurdu - Şu ana kadar kaç kişi büyük ödülü aldı? Rabia Birsen Göğercin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kim Milyoner Olmak İster yarışması, büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumu ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam eden programda son dönemde büyük ödül kazanan yarışmacılar dikkat çekiyor. 
Son olarak Rabia Birsen Göğercin, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında tüm konuları yanıtlayarak büyük ödül kazanan isim oldu. Göğercin'in toplamda 1.000.000 TL'lik büyük ödülün sahibi oldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun detaylarıyla ter döken ve heyecan dolu anlar yaşadığını Göğercin, büyük bir başarı imza atmış oldu.
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının tarihindeki ödül kazananlar arasında 2019 yılında Arda Ayten de bulunuyordu. Ayten, o dönemde en büyük değeri olan 1.000.000 TL'yi kazanmıştı. 
Böylelikle Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında büyük ödülü kazanan kişi sayısı 2’ye çıktı. 
Geçtiğimiz ay 17 Ağustos’ta da 19 yaşındaki Kayserili Bayram Enes Taşbaş yarışmaya katılmış ve 200 Bin TL’lik soru karşısında çekilme kararı almıştı. 
Türk Hava Yolları’nda uzun yıllar görev yapan, Kayserili kokartlı turist rehberi 51 yaşındaki Ömür Kahraman Sayılgan da yine Temmuz ayında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 400 bin liralık soruya kadar ulaştı.
Anahtar Kelimeler: Kim Milyoner Olmak İster, Kenan İmirzalıoğlu, Rabia Birsen Göğercin, Büyük Ödül, Bilgi Yarışması, Arda Ayten, Televizyon Programı, Heyecan.