KIZLARIN MAÇINDA KAVGA !

Son haftalarda Kayseri Amatör liglerde yaşanan kavgalara bir yenisi eklendi. Bu kez kızlar birbirine girdi. Kadınlar 3. Lig 6. Lig grupta mücadele eden Kayseri ekiplerinden Kılıçaslan Yıldızspor ile Güneşspor Argıncık Stadı'nda karşılaştı. Müsabaka 55. dakikada sona erdi. Oyuncular soyunma odasına giderken tekme tokat birbirine girdi.

KIZLARIN MAÇINDA KAVGA !

Argıncık Stadı'ndaki müsabakaya eksik gelen Güneşspor müsabakaya 9 kişiyle başladı. Kılıçaslan Yıldızspor, ilk yarıyı 8-0 önde kapattı. İkinci yarıda skoru 9-0'a yapan Kılıçaslan Yıldızspor, bu dakikadan sonra farkı açmak istiyordu. Fakat Güneşspor'dan 2 oyuncu sakatlık yaşadı ve daha sonra sahadan çekilmek istedi. Hakem Mustafa Kalaycı ise müsabakayı 55. dakikada bitirmek zorunda kaldı. Oyuncular bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına giderken, bir anda ortalık karıştı. Sözlü tartışma ile başlayan gerginlik kavgaya dönüştü. Futbolcular tekme-tokat birbirine girdi. Çevredekiler ve antrenörler araya girip olayın daha da büyümesini engelledi.
 
KILIÇASLAN YILDIZSPOR:  9
GÜNEŞSPOR: 0
 
STAT: Argıncık Stadı
HAKEMLER: Mustafa Kalaycı, Kübra Kızılin, Büşra Andaç
KILIÇASLAN YILDIZSPOR: Gizem Uzun, Hatice Türkmen, Nur Bulut, Gökçe Dal, Ayşenur Ünal, Cansu Ilık, Emine Topçu, Şerife Nur Birol, Ebru Nayman, Rabia Algeç, Esra Karaoğlu, Ezgi,
GÜNEŞSPOR: Şeyma Yılmaz, Fatmanur Yuvacı, Dilara Baydemir, Beyzanur Soyeşik, Hefun Altan, İremnur Karakoç, Melda Çetin, İlknur Duman, Sümeyra Çelik, Emine Çiftçi, Fikriye Duran
GOLLER: Dk.7-23-26-41-50 Şerife Nur Bulut, Dk.8 Esra Karaoğlu, Dk.21 Gökçe Dal, Dk.28-34 Rabia Akgoz  (Kılıçaslan Yıldız spor)
HABER: MUHAMMED KÖSEDAĞ GÖRÜNTÜ: HASAN EĞRİGÖZ (STAJYER)