Koç'tan dikkat çeken Pendikspor yorumu

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Pendikspor maçının final niteliğini taşıdığını ve galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Koç'tan dikkat çeken Pendikspor yorumu

Kayserispor, deplasmanda Pendikspor'u mağlup ederek, 40 puana ulaştı.

Toplamda 6 maç sonra gelen galibiyet sonrasında Sarı-Kırmızılı camiada bayram havası yaşanıyor. Yüzlerin güldüğü maç bitiminde büyük sevinç yaşandı. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Pendikspor maçının final niteliğini taşıdığını ve galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi. 

Koç'tan dikkat çeken Pendikspor yorumu

Koç: Kayserispor için düşme tehlikesi yok artık

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, 2-1 Sarı-Kırmızılı takımın galibiyetiyle sonuçlanan Pendikspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. ‘Çok şükür kazandık, bence sezon finaliydi. Zor bir maçtı, Pendikspor son şansını kullandı. Pendikspor da iyi bir takım. 4-5 tane santraforu sahada tutabilen, iyi bir takım. Allah’a şükür kazandık, çok mutluyuz. Bu saatten sonra Kayserispor için kümeden düşme gibi bir tehlike yok. Önümüzdeki hafta sonu da Karagümrük’ü de yeneceğimizden eminim. Takım, gayet güzel oynadı, elindeki tüm gücünü sahada mücadele olarak verdi. Taraftarımızın da ayağına sağlık, Kayseri’den buralara geldiler, inandılar, desteklediler. İnşallah, güzel günler Kayserispor için başlasın İnşallah’ diye konuştu.