Kocasinan ilçe emniyetinden 1 haftalık başarı!

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü bir haftada önemli başarıya imza attı. Bu kapsamda yüzlerce suç unsuru yakalandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kocasinan ilçe emniyetinden 1 haftalık başarı!

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 22-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarla önemli başarılara imza attı. Yapılan operasyonlar kapsamında binlerce şahıs ve araç kontrol edilirken, çeşitli suçlara karışan çok sayıda kişi yakalandı ve suç unsurları ele geçirildi.

Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, 22-28 Ocak tarihleri arasında toplamda 15.628 şahıs ve 6.101 araç kontrol edildi. Ayrıca, Plaka Takip Sistemi (PTS) aracılığıyla 56.121 araç sorgusu gerçekleştirildi.

Operasyonlar sonucunda, 1 çalıntı araç ile birlikte 7 yakalama hacizli araç ve 1 motosiklet ele geçirildi. Ayrıca, 39 faili meçhul olay aydınlatılırken, 38 faili firar şahıs da yakalandı. Aranan 38 kişinin bulunmasıyla birlikte, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması hedefleniyor.

Müdürlük ekipleri, operasyonlar sırasında toplamda 48 bakaya işlemi yaparken, 3 kayıp şahsın bulunması da sağlandı. Ayrıca, Kabahatler Kanunu'na muhalefetten 42 şahsa işlem yapıldı.

Operasyonlar kapsamında dikkat çeken bir diğer detay ise, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 1 av tüfeği ile toplamda 51 fişek ve 12 bıçak ele geçirilmesi oldu. Ayrıca, 25,75 gram uyuşturucu madde de müdahaleler sonucunda ele geçirildi.

Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü, yaptığı operasyonlarla bölgede güvenliğin sağlanması ve suç unsurlarının bertaraf edilmesi için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.