Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan ilk açıklama!

Türkiye'nin gündemindeki Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş ilk kez konuştu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'tan ilk açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, yayımlanan tağşiş gıda listesinde ismi yer almayan ancak olayların ardından ismi listeye eklenen Köfteci Yusuf'un iki şubesinden alınan numunelerde domuz etine rastlandığı öğrenilmişti. Bu konu kamuoyunda yoğun bir şekilde tartışmalara neden olmuştu.

Saygı Öztürk'e konuştu; 

SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk'e konuşan Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, Öztürk’e verdiği demeçte domuz eti kullanımına dair çıkan haberlerin yalan olduğunu ve 12 bin çalışanının hakkını koruyacağını ifade etti.  Öztürk, Akkaş'ın şunları söylediğini aktardı: Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Olayı adalete bildirdim, benim siyasi gücüm yok, işimde ekmeğimde olan biriyim. Yurt genelinde 280 iş yerimiz var. Yanımda 12 bin kişi çalışıyor. 700'ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız.’ 

‘Ben bir garip kuşum’

Sözcü Gazetesi’nde yer alan diğer bilgilere göre Akkaş’ın; ‘Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim. Bu olayın en kısa zamanda aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim.  Kötüler iyilerden daha zeki, iyiler sonuçta her zaman kazanır.’ ifadelerinde bulunduğu öğrenildi. 

Açıklama geldi

Öte yandan Köfteci Yusuf açıklama yaparak iddiaları red etmiş yaşanan olayları takip ettiklerini açıklamıştı.