Kolovetsios ile Attamah'a af çıkacak mı?

Kayserispor'da teknik direktör Sinan Kaloğlu'nun kadro dışı bırakılan Dimitrios Kolovetsios ile Joseph Attamah'ın affı konusundaki kararı merak ediliyor. Bu ikili af edilecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'De...

Kolovetsios ile Attamah'a af çıkacak mı?

Kayserispor’da başarısızlığın faturası defans oyuncularına kesilmişti. Eski teknik direktör Burak Yılmaz Yunan stoper Dimitrios Kolovetsios’u kadro dışı bırakmıştı. Başkan Ali Çamlı da Ganalı oyuncu Joseph Attamah’ı aynı şekilde kadro dışı bırakmıştı.

Af çıkacak mı?

Bu iki oyuncunun af edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Yeni teknik direktör Sinan Kaloğlu, bu konuda nasıl bir yol izleyecek? Takımın transfer yasağının bulunmasından dolayı genç çalıştırıcının futbolcu ayırmaksızın herkesten yararlanmak istediği öğrenildi. Başakşehir maçı öncesinde yaptığı motivasyon konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kaloğlu ‘Aile’ detayına dikkat çekmişti. Genç çalıştırıcının bugün Başkan Ali Çamlı ve yönetim ile bu konuyu konuşacağı ona göre hareket edeceği öğrenildi.

Kolovetsios ile Attamah'a af çıkacak mı?

Taraftarlar merakla bekliyor

Gaziantep maçı öncesinde tüm taraftarlar bu iki oyuncunun yeniden takıma dönüp dönmeyeceğini büyük bir merakla bekliyor. Kolovetsios performans düşüklüğünden, Attamah da disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bırakılmıştı. Bakalım bu oyuncuların akıbetleri ne olacak?