KOM ekipleri göz açtırmıyor - Kilolarca tütün yakalandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) suçlulara göz açtırmıyor. Gerçekleştirilen son operasyonda kilolarca kaçak tütün ele geçirildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
KOM ekipleri göz açtırmıyor - Kilolarca tütün yakalandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor. Gerçekleştirilen son operasyonda kilolarca kaçak tütün ele geçirildi. 

8 Ekim Salı günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce koordineli olarak gerçekleştirilen operasyonlarda kilolarca kaçak tütün ele geçirildi. Kaçak tütünü kente sokmaya çalışan E.Ç. Adıyaman -1979 isimli şahıs KOM ekipleri tarafından yakalanarak adli işlemleri başlatıldı. Gerçekleştirilen operasyonda 1,760 kilogram kaçak tütün yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü sosyal meyda hesabında operasyonun detaylarını paylaşarak, 'Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir' ifadelerinde bulundu.