Konya'da bir ilk daha yaşanacak!

Kayserispor ve Konyaspor karşılaşması 31 Ağustos cumartesi günü saat 19:15'te Konya'da oynanacak. Ali Çamdalı ve Ali Turan, Konya'da eski takımlarına karşı teknik ekipte ilk kez yer alacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Konya'da bir ilk daha yaşanacak!

Süper Lig’in 4. Haftasında Konyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak maç öncesinde heyecan dorukta.

Kayserispor ve Erciyesspor formaları giymiş olan Ali Çamdalı ve Ali Turan, Konya’da ilk kez eski takımlarına karşı teknik ekipte yer alacak. Her iki teknik adamın da Kayserili olması, bu karşılaşmaya ayrı bir renk katıyor.

Konya'da bir ilk daha yaşanacak!

İki futbolcu da Kayserili ve Kayserispor'da futbol oynadı

Geçtiğimiz sezonun 37. haftasında Kayseri'de oynanan maçta Kayserispor ile Konyaspor 2-2  berabere kalmıştı. Ali Çamdalı, Konyaspor’da sportif direktör olarak görev yaparken, Teknik Direktör Fahrudin Omerovic’in istifası sonrası Başkan Ömer Korkmaz tarafından teknik direktörlük görevine getirilmişti. Bu görev değişikliği ile Ali Çamdalı, Konya’da Kayserispor karşısında ilk kez Konyaspor’un başında sahaya çıkacak.

Konya'da bir ilk daha yaşanacak!

Kayserispor 11 maçtır Konyaspor'u yenemiyor

Kayserispor, Konyaspor’a karşı oynadığı son 11 maçta galibiyet yüzü göremedi. Sarı-Kırmızılı ekip, Konyaspor’u en son 24 Şubat 2019 tarihinde Konya’da oynanan maçta mağlup etmişti. O karşılaşmada Ali Çamdalı ve Ali Turan, Konyaspor forması ile sahada yer almıştı. O sene Ali Turan yerine, Ali Çamdalı maça girmiş ve Kayserispor'a karşı forma giymişti

Konya'da bir ilk daha yaşanacak!

Mehdi de ilk kez Konya'da Konyaspor'a rakip olacak

Diğer yandan şu an Kayserispor forması giyen Mehdi Bourabia da ilk kez Konya'da Kayserispor'a karşı forma giyecek. Faslı futbolcu, bir dönem Konyaspor forması giymişti.