Konyaspor - Kayserispor maçı ne zaman? Saat Kaçta ? Hangi Kanalda?

Süper Lig'in dördüncü haftasında  Konyaspor ile Kayserispor karşılaşacak. Konya'da oynanacak olan bu müsabakada ne zaman, saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Konyaspor - Kayserispor maçı ne zaman? Saat Kaçta ? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasını bay geçen, ikinci haftada Sivasspor’a 2-1 kaybeden Kayserispor, üçüncü haftada ise rakibi Trabzonspor’un Avrupa maçı olması dolayısıyla maç yapamadı. Sarı-kırmızılı ekip, dördüncü haftada Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Bu maç ne zaman, saat kaçta oynanacak. Hangi kanalda yayınlanacak?

Geride kalan 3 hafta sonunda 1 maça çıkan ve puansız şekilde son sırada yer alan Kayserispor, Konyaspor maçında ilk puanlarına ulaşmanın hesaplarını yapıyor. 
Kayserispor’da yönetimsel anlamda sıkıntılar devam ederken takım ise Burak Yılmaz yönetiminde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dördüncü haftada konuk olacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, bu maçla birlikte ilk puanlarıyla buluşmayı amaçlıyor.

Sivasspor maçında iyi bir performans sergilese de şanssız bir yenilgi alan Kayserispor, takımın bozulmayan iskeletiyle bu sezon ligde kalmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılı ekip, özellikle ilk yarıda toplayabildiği kadar puan toplayıp, devreyi üst sıralara yakın yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor. İkinci yarıda ise iyi konumda olmanın özgüveni ile ligi devam ettirip, sezonu iyi noktada bitirmek istiyor. 

Konyaspor – Kayserispor müsabakası ne zaman oynanacak?

21 Ağustos Cumartesi günü saat 19:15’te Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak olan Konyaspor – Kayserispor maçı, Bein Sports’tan naklen yayınlanacak. Müsabakanın hakemi ise Perşembe günü açıklanacak.