Konyaspor taraftarının ek kontenjan istediği kabul oldu mu?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kayserili taraftarı maça çekmek için büyük çaba sarf ediyorlar. Konyaspor taraftarı, Kayserispor maçında büyük bir ilgi gösteriyor. Ancak, güvenlik önlemleri nedeniyle ek kontenjan talepleri olumsuz sonuçlandı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Konyaspor taraftarının ek kontenjan istediği kabul oldu mu?

Kayserispor, bu hafta sonu Konyaspor’u ağırlayacak.

Sarı-Kırmızılı takım, kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor’u mağlup ederek, korkulu rüya yaşamak istemiyor. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ve Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, taraftarın maça ilgisinin artması adına büyük bir özveriyle çalışıyor. Ertekin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla büyük etkileşim sağlarken, aynı zamanda maça olan ilginin az olmasından dolayı sitem dolu sözler sarf etmişti. Şu ana kadar 33 Bin 500 kapasiteli RHG Enertürk Enerji Stadyumunda 13 Bin bilet satılırken, kombineler dahil, 10 binin üzerinde satılmayan biletin olduğu öğrenildi.

Baki Ersoy 1000 Bilet aldı, Ertekin de haklı bir serzenişte bulundu

Bu durum moralleri bozarken, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Ankaragücü maçında olduğu gibi 1000 Bilet satın alarak destek vermişti. Ertekin de, ‘1 milyonluk şehirden 30 bin insanı maça getirmekte zorlanıyoruz üstüne biletini de biz alıyoruz. 30 bin kapasiteli stadyumun biletleri satışa çıktığı gün bitmeli. Kayserili saat kurmalı biletin satışa çıkacağı güne. Stadyumda olmak, o atmosferde olmak hayatın vazgeçilmezlerinden olmalı’ diyerek maçın önemine dikkat çekmişti.

Konyaspor taraftarının talebi ne oldu?

Konyaspor taraftarı, biletlerin satışa sunulmasıyla birlikte 10 dakika içinde kendilerine ayrılan misafir tribün biletlerini tüketmişti. Konyaspor taraftarı, Kayseri’de 18 Mayıs cumartesi günü oynanacak olan maç öncesinde ek kontenjan talebinde buluşmuştu. Kayseri İl Güvenlik Kurulu da bu isteği güvenlik önlemlerinden dolayı ret etmişti. Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak olan 37. Hafta mücadelesi 18 Mayıs Cumartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumunda saat 19:00’da başlayacak.