Köpek Jack Kayseri'de başarılı bir operasyona imza attı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde giderek artan madde ticareti ile mücadeleye devam ediyor. Narkotik Arama köpeği Jack'in yardımıyla başarlı bir operasyon gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Köpek Jack Kayseri'de başarılı bir operasyona imza attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde giderek artan madde ticareti ile mücadeleye devam ediyor. Bugün yapılan kapsamlı bir operasyon sonucunda şüpheli olarak değerlendirilen iki araç güvenlik güçleri tarafından durdurularak arama yapıldı.

12 kilogramlık madde ele geçirildi

Arama çalışmaları sırasında Narkotik Arama köpeği Jack'in yardımıyla 12 kilogram 600 gram madde ele geçirildi. Emniyet güçlerinin en etkili yardımcılarından biri olarak bilinen Narkotik Arama köpeği Jack, çalışma sırasında araçların detaylı bir şekilde inceledi ve narkotik maddeler bulundu. 

Dört kişi yakalandı

Durdurulan araçlarda bulunan dört  kişi hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gerekli adli başlatıldı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güvenin sürdürüldüğünü, uyuşturucu ticaretiyle mücadeleye aralıksız devam edildiğini vurguladı.