Koptu geliyor! Kayserispor nefes alacak!

Kayserispor'da, Kartal Kayra Yılmaz geri mi dönüyor? Yılmaz, Beşiktaş'ın Slovenya kamp kadrosuna alınmaması dikkat çekti. Başkan Ali Çamlı'nın transfer hamleleri devam ediyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Koptu geliyor! Kayserispor nefes alacak!

Kayserispor, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’tan kiralanan başarılı orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz ile yakından ilgileniyor. 

Genç futbolcunun yeniden takıma katılma ihtimali çok yüksek. 23 yaşındaki yetenekli oyuncu, Beşiktaş’ın Slovenya kampına dahil edilmedi. Kartal'ın, bu sezon da Kayserispor’a kiralık olarak geri dönmesi bekleniyor. 

Koptu geliyor! Kayserispor nefes alacak!

Kartal Kayra Yılmaz büyük başarı sağlamıştı

Geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla Süper Lig'de Türkiye’nin en iyi yerli ikinci pasörü ve en iyi ikili mücadelelerde top kapan futbolcusu olan Kartal Kayra Yılmaz, Sarı-Kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu. Sezon bitiminde yayımladığı veda mesajında Kayserispor camiasına teşekkür eden genç oyuncunun yeniden Kayserispor’a kiralanma ihtimali bile taraftarı sevince boğdu. 

Koptu geliyor! Kayserispor nefes alacak!

Başkan Ali Çamlı'nın transfer hamleleri sürüyor

Başkan Ali Çamlı, iç transferde önemli adımlar atarak takımın iskeletini korudu. Son olarak Lionel Carole ve Stephane Bahoken ile sözleşme yenileyen Çamlı, Mehdi Bourabia dışındaki tüm oyuncularla anlaşma sağlamış durumda. Faslı oyuncu Mehdi Bourabia'nın yüksek ücret talebi nedeniyle anlaşma sağlanamasa da, diğer transferlerin gerçekleşmesiyle Kayserispor’un kadrosu büyük ölçüde şekillendi. Kartal da dönerse, Mehdi dışında tüm oyuncularla yeniden devam edilecek. Başkan Ali Çamlı, Kartal Kayra Yılmaz için de yoğun mesai yapıyor.

Koptu geliyor! Kayserispor nefes alacak!

Burak Yılmaz'ın eli güçleniyor

Kayserispor taraftarları, takımın yeni sezon öncesi yaptığı transfer hamlelerinden memnun. Transfer yasağının devam etmesiyle birlikte Kartal Kayra Yılmaz’ın geri dönecek olması moralleri arttırdı. Sarı-Kırmızılıların orta saha gücünü koruyacak olması, teknik direktör Burak Yılmaz’ın elini güçlendiriyor. Kartal'ın, önümüzdeki günlerde Kayserispor'a gelmesi bekleniyor.