Korkunç gecenin ardından bir araya geldiler - Neler konuşuldu?

Danişmentgazi Mahallesi'nde meydana geken olayın ardından Kayseri Valiliği'nde Vali Gökmen Çiçek, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın bir araya geldi. Genç sosyal medya hesabından ekiplerde yaralı görevlilerin olduğunu belirterek açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Korkunç gecenin ardından bir araya geldiler - Neler konuşuldu?

Danişmentgazi Mahallesi'nde meydana gelen olayın ardından Kayseri Valiliği'nde Vali Gökmen Çiçek, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ve Emniyet Müdürü Atanur Aydın bir araya geldi. Genç, 14 polis memurunun ve 1 itfaiye erinin yaralandığını belirterek sağduyu çağrısı yaptı.

Dün bölgeye giderek olayları yakından takip ederek vatandaşlara sükunet çağrısında bulunan Çiçek, Genç ve Aydın bugün valilikte bir araya geldi. Buradan fotoğraf paylaşan CHP'li vekil Genç sağduyu çağrısını yineledi.

Korkunç gecenin ardından bir araya geldiler - Neler konuşuldu?

'Güvenlik güçleri ve İtfaiye ekipleri özverili çalıştı'

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, olaylar sırasında büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren güvenlik güçlerine ve itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Genç paylaşımında şunları kaydetti: 'Kayseri’de yaşanan üzücü olaylar hakkında Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın ile ayrıntılı bir görüşme gerçekleştirdik. Dün gerçekleşen olaylar sonucunda 14 polis memurumuz ve 1 itfaiyecimiz yaralandı. Yaralanan güvenlik güçlerimize ve itfaiyeci kardeşimize acil şifalar diliyorum.

Olaylar sırasında büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren güvenlik güçlerimize ve itfaiye ekiplerimize teşekkür ediyorum. Halkımızdan itidalli olmalarını ve sağduyulu davranmalarını önemle rica ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde Kayserimize ve bize yakışır bir şekilde bu zor günlerin üstesinden geleceğimize inancım tam.'