KPSS sınav yerleri belli oldu mu?

Başvuruları 29 Mayıs 2023'te sona eren KPSS sınavının, Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 23 Temmuz'da uygulanacak. Kamu Kurumunda memur olmak isteyenlerin başvurduğu bu sınava sayılı günler kala sınav yerleri açıklandı mı? Sorusu gündeme geldi sorusu gündeme geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

KPSS sınav yerleri belli oldu mu?

KPSS sınavı, kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak isteyen adaylar için önemli bir sınavdır ve bu nedenle sınav yerlerine ilişkin bilgilerin zamanında ve doğru bir şekilde paylaşılması büyük bir önem taşıyor. 

KPSS sınav yerleri belli oldu mu?

Binlerce kişinin heyecanla beklediği Kamu Personeli Seçme Sınavı’na sayılı günler kaldı. 2023 KPSS için adayların sınav yerlerini öğrenebilmeleri için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) açıklama yaptı. 

KPSS sınav yerleri belli oldu mu?

KPSS sınav yerleri, adayların T.C. Kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapmaları ve sınav tarihine ilişkin bilgileri görüntülemeleriyle öğrenilebilecek. Adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden veya mobil uygulama aracılığıyla sınav yerlerini öğrenebilirler.

KPSS sınav yerleri belli oldu mu?

2023 KPSS sınavı için sınav yerleri Türkiye genelinde belirlenen merkezlerde gerçekleştirilecektir. Adayların sınav yerlerine ilişkin bilgilere erişebilmeleri için ÖSYM'nin açıkladığı tarihlerde sistemi düzenli olarak takip etmeleri önemlidir.