KTB Başkanı Ünlü, Kayseri deki 15 Temmuz Etkinliklerini Değerlendirdi

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Kayseri'de ki 15 Temmuz Destanı'nın birinci yıl dönümü etkinliklerinin muhteşem geçtiğini söyledi.

KTB Başkanı Ünlü, Kayseri deki 15 Temmuz Etkinliklerini Değerlendirdi

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Kayseri’de ki 15 Temmuz Destanı’nın birinci yıl dönümü etkinliklerinin muhteşem geçtiğini söyledi.

Bir yıl önce 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi sonrasında Kayseri Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbetleri tutan Kayserililerin birlik ve beraberliğinin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yılda meydanlarda Kayserililerle birlikte olduğunun altını çizen Başkan Şaban Ünlü, “ Borsa olarak, meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza destek olmak onlarla birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğü için kol kola vermek adına Temmuz destanının yıldönümünde yine Meydanda çadır kurduk. Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimizle birlikte Çadırımızda vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı sağladık. Çadırımızda vatandaşlarımıza et dürüm, simit ve su dağıttık. Onlarla birlikte sabah namazına kadar nöbet tuttuk. Bu muhteşem organizasyonda emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlar ile her zaman devletinin yanında olan milletimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Başkan Ünlü, “Milletimizin canına,  malına namusuna kast eden hainlerin kırk yıllık elli yıllık planlarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bozdu. FETÖ’nün de, arkasında ki güçlerinde kim olduklarını millet olarak çok iyi biliyoruz. Bu millet eğilmez, bu millet yenilmez” dedi.