Küçük Mustafa'da bu sesten herkes şikayetçi!

Kayseri Melikgazi İlçesinde bulunan Küçük Mustafa mahallesinde bulunan vatandaşların hemen hemen hepsi akşam saat 21.00 sıralarında gelen sesten şikayet ediyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Küçük Mustafa'da bu sesten herkes şikayetçi!

Kayseri Melikgazi İlçesinde bulunan Küçük Mustafa mahallesinde bulunan vatandaşlar akşam saat 21.00 sıralarında gelen sesten şikayet ediyor.

Özellikle motosiklet tamirat dükkanlarının yoğun olduğu bu mahallede gündüz ve geceleri motosiklet sesi asla bitmek bilmiyor. Mahallede yaygın olan bu dükkanlar vatandaşlar tarafından tepki topluyor. Özellikle akşam saatlerinde mahallede aktif bir şekilde motor sesleri hakim oluyor. Son günlerde saat 21.00 sularında bir motosiklet sürücüsü motorunu patlatarak tüm mahallenin rahatsız olacağı bir ses çıkarıyor. Her gün aynı saatte bu sesin duyulması mahalle sakinlerinin şikayetlerine sebep oldu.

Mahalle sakini K.U. ‘Yaşlısı var hastası var demiyorlar. Özellikle şu günlerde derdi neyse o saatte motorunu patlatarak canımıza okuyor. Gerçekten artık bıktık’ dedi. Başka bir mahalle sakini F.K. ‘Gün içinde sesleri bitmiyor zaten, birde akşamları yüksek ses yapıyorlar. Tam çocuğumu uyutuyorum. Bir anda sesini patlatarak geçiyor. Sonrasında çocuğu uyutamıyorum tekrar. Buna bir çare de yok diyorlar. Ne yapacağız bilmiyorum’ dedi.