Küçük Mustafa Mahallesi'nde Sesler Yükseliyor!

Kayseri Eskişehir Bağları Danışmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu şahsın 6 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiaları üzerine çıkan gerginlik yabancı uyruklu vatandaşların yoğunluk gösterdiği Küçük Mustafa Mahallesi'ne sıçradı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Küçük Mustafa Mahallesi'nde Sesler Yükseliyor!

Kayseri Eskişehir Bağları Danışmentgazi Mahallesi'nde yabancı uyruklu şahsın 6 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiaları üzerine çıkan gerginlik yabancı uyruklu vatandaşların yoğunluk gösterdiği Küçük Mustafa Mahallesi'ne sıçradı.

Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi mahallesinde bulunan semt pazarında yabancı uyruklu bir şahsın 6 yaşında bir çocuğu taciz ettiği iddiaları üzerine vatandaşlar şahsı tuvalete kilitledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Vatandaşlar yabancı uyruklu şahsın pazar yerinden dışarıya çıkmasını bekledi. Kalabalık her geçen dakika artarken, olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Polis ekipleri vatandaşları sakin olmaya davet ederken her geçen dakika gerginlik büyüdü.

Yabancı uyruklu vatandaşların yoğunluk gösterdiği Küçük Mustafa Mahallesi'nde bir grup genç önce yabancı uyruklu şahısların araçlarına zarar verdi. Sonrasında kalabalıklaşan grup yabancı uyruklu şahısların dükkanları sopalarla vurmaya başladı. 'Uyanın, lambalarınızı açın!' diye bağıran grubu polis sakinleştirmeye çalışıyor. Polis ekipleri Küçük Mustafa'da sokak girişlerini kapatıyor. Küçük Mustafa Mahallesi'nde kalabalık ve sesler her geçen dakika artıyor. Polis vatandaşlara 'Evlerinize gidin. Müdahale edilecek' uyarında bulunuyor. Polis ekiplerinin müdahalelerine rağmen vatandaşlar evlerine gitmeyerek slogan atmaya devam ediyorlar. Mahallede şu an da sevk edilen polis ekiplerinin sayısı artırılırken, toma ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı devriye atıyor.Küçük Mustafa Mahallesi'nde Sesler Yükseliyor!

Küçük Mustafa Mahallesi'nde Sesler Yükseliyor!Küçük Mustafa Mahallesi'nde Sesler Yükseliyor!