Kutsal Toprak dedi Kayseri'ye geliyor!

2009 yılında 'Kutsal Toprak' şarkısıyla çıkış yapan Soner Sarıkabadayı Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Kutsal Toprak dedi Kayseri'ye geliyor!

Pop şarkılarıyla gençlerin beğenisini toplayan Soner Sarıkabadayı 24 Kasım Pazar günü saat 21.00 'de Erciyes Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak..
Sizde Konsere gitmek isterseniz bubilet'ten yerinizi ayırt edebilirsiniz. Ayrıca sevenleri için bir alana bir bedava kampanyası uygulandı.

Kutsal Toprak dedi Kayseri'ye geliyor!

Soner Sarıkabadayı kimdir?

1978 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Sarıkabadayı, Dört yaşından sonra yaşamına Mersin’de devam etti.  Babası Mersin de eczacılık yaptığı için ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini babasının eczacılık yaptığı Mersin’de tamamladı. Perihan ve Zafer adında iki kardeşi vardır.

Soner Sarıkabadayı’nın müziğe başlamasına üniversite sınavına hazırlanırken ayağını burması nedeniyle evde kalması olmuştur. Kabadayı, evde yalnız başına kaldığı zamanlarda müziğe başlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nü kazanınca İstanbul’a taşındı. Müzik sevgilisi ağır basınca aynı okulun klasik gitar bölümüne üniversite sınavına giren Soner Sarıkabadayı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Klasik Gitar Bölümü’nü kazandı ve 2008 yılında okulunu bitirdi.