Kutsi'ye ikizi kadar benzetilen Kayserili doktordan gülümseten açıklama

Yıllar önce popüler olan Doktorlar dizisi izleyicilerin hafızasında yer etmeye devam ediyor. Kayseri Eski Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin'in de Doktorlar dizisinde oynayan sanatçı Kutsi'ye benzerliği dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kutsi'ye ikizi kadar benzetilen Kayserili doktordan gülümseten açıklama

Televizyon dizileri, insanların zihninde ilginç anılar ve esprili hikayeler bırakabiliyor. Öyle ki bu diziler insanların hayatlarına etki edebiliyor. Bu noktada yıllar önce popüler olan Doktorlar dizisi gündeme oturdu. Kayseri Eski Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin'in Doktorlar dizisinde oynayan sanatçı Kutsi'ye benzerliği dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri eski Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin'in, 2006'lı yıllara damgasını vuran Doktorlar dizisinde Levent karakterini canlandıran ünlü sanatçı Kutsi'ye benzerliği gündeme oturdu.

Kutsi'ye ikizi kadar benzetilen Kayserili doktordan gülümseten açıklama

Doktor Şahin'den ise gülümseten açıklama geldi.

Şahin, "Dizinin yayınlandığı zamanlarda, olmayacak bir isteğini yerine getirmediğim için benimle tartışan bir hasta yakını, eskiden sizlere çok saygı duyardım ama Doktorlar dizisinde ne halt olduğunuzu gördük demiş ve gergin ortamı istemeden de olsa yumuşatmıştı. Sanırım beni Kutsi sanmıştı, o zamandan beri de benzetenler çoktur." dedi.

Kutsi'ye ikizi kadar benzetilen Kayserili doktordan gülümseten açıklama

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Doçent Doktor Mehmet İlhan Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Şu işi açıklığa kavuşturalım.

Hatırlayanlar vardır, 10-15 yıl önce Doktorlar dizisi yayınlanmıştı, işte benim o diziyle bir alakam yok. Zaten başrol oyuncusu olan Kutsi doktor değil, ben de onun gibi ünlü değilim. Diziyi hiç seyretmedim, ama konuya ilişkin şöyle neşeli bir anım var; dizinin yayınlandığı zamanlarda, olmayacak bir isteğini yerine getirmediğim için benimle tartışan bir hasta yakını, eskiden sizlere çok saygı duyardım ama Doktorlar dizisinde ne halt olduğunuzu gördük demiş ve gergin ortamı istemeden de olsa yumuşatmıştı. Sanırım beni Kutsi sanmıştı, o zamandan beri de benzetenler çoktur. Nitekim birkaç yıl önce fazlaca gündeme gelen bir tweetimin altına eski mankenlerden bir hanımefendi “Kutsi?” diye yorum yazmıştı. Benim şarkıcı-oyuncu Kutsi kadar yakışıklı olmadığım muhakkak. Kendisi ile tanışmadık ve fotoğrafını paylaşmak için de izin almadım, ama umarım ki ünlü olduğu ve fotoğrafları kamuya mal olduğu için fotoğrafını paylaşmamda sakınca görmez."