LİG TAMAM, GÖZLER AVRUPA'DA

Beşiktaş karşısında kaybederek 4 maçlık galibiyet serisini sonlandıran Bellona Kayseri Basketbol, bitime 1 hafta kala ligde play-off iddiasını yitirdi aynı zamanda da ligde kalmayı garantiledi. Son haftadaki Çankaya maçıyla lig macerasını sonlandıracak olan Bellona Kayseri Basketbol, Avrupa'da ise gidebildiği yere kadar gitmeyi hedefliyor.

LİG TAMAM, GÖZLER AVRUPA'DA

LİGDE çarşamba günü Beşiktaş deplasmanına konuk olan ve rakibine 79-70 mağlup olan Bellona Kayseri Basketbol, bitime 1 hafta kala 34 puanla 10. sırada yer alıyor. Ligin 26. haftasında Çankaya Üniver­sitesi’ni konuk edecek olan Bellona Kayseri Basketbol, rakibini yenerek lige galibi­yetle veda etmek istiyor. Play-off iddiası kalmayan Bellona Kayseri Basketbol’da hedef Avrupa’da başarıyı yakala­mak.

SON 16 - ÇEYREK FİNAL 16 MART’TA BAŞLIYOR

EuroCup Kadınlar Son 16 turu ve çeyrek final maçları 16-19 Mart 2021 tarihleri arasında Romanya, İspanya ve Türkiye’de oynanacak. Grup merkezlerinden biri de Kayseri olacak. 16 Mart 2021 tarihinde Bellona Kayseri Basketbol ile Birevim Elazığ İl Özel İdare­spor ve KSC Szekszard ve Saint-Amand Hainaut Basket arasındaki son 16 maçları Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Salonu’nda oynanacak. Bu eşleşmelerin galiplerinin karşılaşacağı çeyrek final müsabakası da 18 Mart 2021 tarihinde yine Kayseri’de oynanacak. Son 16 turun­daki diğer 4 karşılaşma ve 2 çeyrek finale Romanya ev sahipliği yapacak, kalan 2 maç ve bir çeyrek final de İspanya’da gerçekleştirilecek EuroCup Kadınlar 2020-21 sezonu, 9-11 Nisan 2021 tar­ihleri arasında Final Four ile sona erecek. >Spor servisi