Majid Hosseini Kayseri'den ayrıldı. Yeniden Kayserispor'a dönecek mi?

Kayserispor'da sözleşmesi sona eren Majid Hosseini, Kayseri'den ayrıldı. İranlı stoper, yeniden Sarı-Kırmızılı takımla anlaşma sağlayacak mı? Başkan Ali Çamlı, Hosseini ile masaya oturacaklarını açıklamıştı. Detaylar, Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde…

Majid Hosseini Kayseri'den ayrıldı. Yeniden Kayserispor'a dönecek mi?

Kayserispor, öncelikle iç transfere yöneldi.

Sarı-Kırmızılı takımda İranlı stoper Majid Hosseini’nin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Başkan Ali Çamlı, Hosseini ile yeniden masaya oturacaklarını açıklamıştı. Hosseini'nin sözleşmesi sona erdikten sonra Kayseri'den ayrıldı. Kulüp yönetimi savunma oyuncusunun tekrar Sarı-Kırmızılı takımıyla birlikte devam edilmesi yönünde kolları sıvadı.
Hosseini'nin Kayserispor'da sergilediği performans ile, hem taraftarların, hem de teknik ekibin beğenisini kazanmıştı. Güçlü fiziksel yapısı ve hava hakimiyeti ile iki yıllık süreçte büyük katkı sağlayan Hosseini, savunmada önemli bir rol oynamıştı.
Başkan Ali Çamlı, Hosseini ile yapacakları görüşmelerde yeni bir sözleşme için detayları ele alacaklarını belirtti. İki taraf arasında anlaşma sağlanması halinde, Hosseini'nin Kayserispor'da kalmaya devam edeceği ve takım savunma hattında önemli bir rol oynaması bekleniyor.
Çamlı, oyuncunun katkılarından memnun olduğunu vurguladı. 
Hosseini'nin de yeniden Kayserispor ile anlaşmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı.