Mame Baba Thiam gerçeği – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Senegalli futbolcusu Mame Baba Thiam, rekoru üzerine rekor kırıyor. Senegalli attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. Thiam'ın istatistikleri dikkat çekiyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Mame Baba Thiam gerçeği – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Senegalli yıldız futbolcu Mame Baba Thiam, göz dolduruyor. Attığı ve attırdığı gollerle ikinci baharını yaşayan Thiam, bu sezon oynanan 5 maçta Galatasaray dışında toplam 5 gol atarak, kendi rekorunu kırdı. Samsunspor maçında attığı golle Kayserispor tarihinde en çok gol atan yabancı futbolcu unvanını elde eden Thiam, geçtiğimiz sezonki performansını yakalamaya çok yakın. Gaziantep FK maçında sahada basmadık yer bırakmayan Mame Thiam, haftanın 11'ine seçildi. 
Geçen sezon 8 gol atan ve 3 asist yapma başarısını gösteren Thiam, bu yıl fırtına gibi esiyor. Etkileyici performansını her maç arttırarak sürdüren Senegalli, Beşiktaş maçında gol sözü verdi. Taraftarın sevgilisi olan Thiam, Kayserispor'un başarısında büyük bir rol üstleniyor. Hücum hattında gösterdiği performansla takımı sırtlayan Thiam, yakalanması zor bir başarıya imza atarken, bu yıl İstanbulspor, Samsunspor, Antalyaspor ve Gaziantep FK maçlarında fileleri havalandırdı.