Mame Thiam'a eski hocası kancayı taktı!

Kayserispor'da attığı gollerle efsane olan Mame Thiam'a, Sivasspor'dan sonra Başakşehir de büyük ilgi gösteriyor. Çağdaş Atan, eski oyuncusuyla çalışmak istiyor. Thiam, kariyerine İstanbul'da devam etmek istediği öğrenildi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Mame Thiam'a eski hocası kancayı taktı!

Kayserispor'da attığı gollerle efsane olan ve en çok gol atan yabancı futbolcu unvanını kazanan Mame Thiam'a, Sivasspor’dan sonra Başakşehir'in de ilgilendiği öğrenildi.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın, Kayserispor’da yakaladığı başarıda büyük pay sahibi olan Senegalli futbolcunun, İstanbul temsilcisine sıcak baktığı belirtiliyor. Atan’ın da yönetime ‘Thiam’ı kim estemez, neden olmasın’ dediği ileri sürüldü.

Mame Thiam'a eski hocası kancayı taktı!

Pendikspor'da devam etmek istemiyor

Geçtiğimiz sezon ortasında Kayserispor’dan Pendikspor’a 1.7 milyon Euro’luk bir bedelle transfer olan golcü oyuncunun, kariyerine TFF 1. Lig’de devam etmek istemediği ve İstanbul'da oynamak istediği ileri sürüldü. Thiam'a Eyüpspor, Çaykur Rizespor, Göztepe, Konyaspor ve Sivasspor da talip olmuştu. Kayserispor'da forma giydiği dönemde attığı gollerin yanı sıra attırdığı gollerle de büyük katkı sağlayan Thiam, sahanın her yerinde basmadık yer bırakmayarak, taraftarın sevgisini kazanmıştı.

Mame Thiam'a eski hocası kancayı taktı!

Gittiği her takımda başarılı oluyor

Kayserispor’da başarılı bir süreç geçiren Mame Thiam, geçtiğimiz sezon Kayserispor'da 11, Pendikspor'da ise 6 gole imza atarak gol krallığı yarışında etkili bir performans sergiledi. Thiam'a, eski takım arkadaşı Olivier Kemen'in de Başakşehir'e gelmesi için ikna etmek istediği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Mame Thiam'a eski hocası kancayı taktı!

İstanbul'da devam etmek istiyor

Senegalli futbolcu, İstanbul’da devam etmek istiyor. Kayserispor'un efsane golcüsü olarak hafızalarda yer edinen Mame Thiam attığı gollerle efsane olmuş ve en çok gol atan yabancı futbolcu unvanını kazanmıştı. Adını Kayserispor'da altın harflerle yazdıran Thiam'a yeni kariyerinde başarı diliyoruz.