Mame Thiam'dan sonra Badou Ndiaye de ayrılıyor! Yeni taliplisi bakın hangi takım?

Kayserispor'da başarısıyla iz bırakan Mame Thiam'ın devre arasında transfer olduğu Pendikspor'da yaprak dökümü devam ediyor. Thiam'ın vatandaşı Badou Ndiaye de takımdan ayrılıyor. Senegalli oyuncununyeni sezonda hangi takımlara transfer olacağı merak ediliyor. Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Eyüpspor ve Gaziantep FK, Badou Ndiaye ile yakından ilgileniyor. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Mame Thiam'dan sonra Badou Ndiaye de ayrılıyor! Yeni taliplisi bakın hangi takım?

Kayserispor'da attığı ve attırdığı gollerle büyük bir iz bırakan Mame Thiam’ın devre arasında transfer olduğu Pendikspor'da yaprak dökümü devam ediyor. 

Mame Thiam ve Fenerbahçe'den kiralanan Umut Nayir'in ardından, takımın bir diğer önemli oyuncusu Badou Ndiaye de ayrılma kararı aldı. Süper Lig'de Mame Thiam'ı istemeyen takım neredeyse kalmadı. Geçtiğimiz sezon devre arasında Pendikspor’a transfer olan Senegalli oyuncunun yanı sıra İstanbul temsilcisi, birçok nokta atışı transfer gerçekleştirmişti. Ancak, takımın küme düşmesiyle birlikte Pendikspor’un yeniden yapılanmaya gideceği konuşuluyor.

Mame Thiam'dan sonra Badou Ndiaye de ayrılıyor! Yeni taliplisi bakın hangi takım?

Badou Ndiaye'nin adı Kayserispor ile de anılmıştı

Pendikspor'da takımın önemli isimlerinden Mame Thiam ve Badou Ndiaye'nin ayrılmasının yanı sıra, Kayserili futbolcu Umut Nayir de takımdan ayrıldı. Umut Nayir, sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den kiralanmıştı. Türkiye’nin en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen Badou Ndiaye’nin de birçok talibi bulunuyor. Göztepe’nin yanı sıra Eyüpspor ve Gaziantep FK’nın da Badou Ndiaye ile yakından ilgileniyor. Ndiaye’nin kariyerine Süper Lig'de devam etmek istediği, fakat alacağı parayı daha ön plana koyduğu ileri sürüldü.

Mame Thiam'dan sonra Badou Ndiaye de ayrılıyor! Yeni taliplisi bakın hangi takım?

Badou Ndiaye'yi, Mame Thiam yönlendirdi

Türkiye kariyerine Osmanlıspor formasıyla başlayan Senegalli, daha sonra Galatasaray, Trabzonspor, Karagümrük, Adana Demirspor ve son olarak da Pendikspor formalarını giydi. Merkez orta sahada gösterdiği hız ve attığı gollerle oynadığı takımlarda fark yaşatan Ndiaye, geçtiğimiz sezon Kayserispor’un da transfer listesinde bulunuyordu. Ancak Senegalli oyuncu, daha fazla para teklif eden Pendikspor’u tercih etmişti. Vatandaşı Mame Thiam’ın da Badou Ndiaye’nin bu tercihinde önemli bir rol oynadığı biliniyor.

Badou Ndiaye'nin yeni sezonda hangi takımda ter dökeceği merak konusu oldu.