Mame Thiam'in bilinmeyen özelliği bakın neymiş? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Senegalli golcüsü Mame Thiam, kariyerinin en iyi sezonunu yaşıyor. Mauro Icardi ve Edin Dzeko ile gol krallığında yarışan Thiam'ın bilinmeyen özelliği bakın neymiş? Teknik direktör Recep Uçar, Senegalli oyuncu hakkında neler söyledi? Tüm ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Mame Thiam'in bilinmeyen özelliği bakın neymiş? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un Senegalli yıldızı Mame Thiam, bu sezon attığı gollerle kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. 
Gol krallığında dünya çapında tescilli isimler Mauro Icardi ve Edin Dzeko ile rekabet eden Thiam, teknik direktör Recep Uçar'ın en güvendiği isimlerin başında geliyor. Uçar, Thiam'ın sadece golcülüğüyle değil, takım savunmasına yaptığı katkılarla da dikkat çektiğini dile getirdi.
Uçar, ‘Mame Thiam, takımımız için çok değerli bir futbolcu. Kaptanlarımızdan biri olarak önemli bir karakter sergiliyor. Golcülüğünün yanı sıra, takım savunmasına yaptığı katkılar da göz ardı edilmemeli’ dedi. 
Thiam'ın performansından memnun olan Uçar ‘Mame Thiam, çok değerli bir futbolcu. Takım kaptanlarımızdan biri, önemli bir karakter, golcülüğünün yanı sıra. Thiam’ın gözden kaçan özelliklerinden biri de takım savunmasına çok ciddi katkısı olan bir oyuncu. Birçok oyuncum gibi, iyi bir performans sergiliyor. Umarım, performansına bu şekilde devam eder ve iyi sonuçlar almamıza katkı sağlar. Bilal ve Thiam gibi diğer oyuncu grubum, al süre alanlar dahil ciddi emek sarf ediyorlar. Onların da emeklerinden dolayı kutluyorum’ diye konuştu.

Mame Thiam'in bilinmeyen özelliği bakın neymiş? Kayserispor Haberleri

Thiam'ın bu sezonki performansı, Kayserispor'un ligdeki sıralamasında önemli bir rol oynuyor. Golcü oyuncu geçtiğimiz haftalarda Kayseri’de oynanan Kayserispor – Çaykur Rizespor maçında 3 gol birden kaydederek, büyük bir başarının altına imza atmıştı. Kayserispor hakkında tüm gelişmeleri Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinden takip edebilirsiniz.