Mame Thiam Kayseri'ye geliyor!

Kayserispor'dan geçen sezonun devre arasında ayrılan ve 1,5 milyon Euro bonservisle Pendikspor'a satılan Mame Thiam, bu sezonun başında Eyüpspor'a transfer olmuştu. Thiam 2 hafta sonra Kayseri'ye gelecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in spor haberlerinde…

Mame Thiam Kayseri'ye geliyor!

Kayserispor’da 2,5 sezon forma giyen ve 33 gol kaydeden Mame Thiam, Sarı-kırmızılı ekibe 1,5 milyon Euro bonservis kazandırarak İsranbul’un yolunu tutmuştu.

Geçen sezon Pendikspor’da yarım sezon forma giyen ve 6 gol kaydeden Thiam, İstanbul ekibi küme düşünce boşa düştü. Sezon öncesi yine birçok takımın radarında olan 31 yaşındaki Senegalli forvet, Eyüpspor ile anlaşma sağladı. 

Bu sezon Eyüpspor ile 4 maça çıkan ve 1 gol kaydeden Mame Thiam, ligin 5. haftasında oynanacak Kayserispor – Eyüpspor maçı için Kayseri’ye gelecek. Kayserispor’dan ayrıldıktan sonra ilk kez Kayseri’ye gelecek olan Mame Thiam, Eyüpspor formasıyla Kayserispor’a karşı mücadele edecek.

Mame Thiam Kayseri'ye geliyor!

Kayserispor’da oynadığı dönemde başarılı performansıyla dikkat çeken Thiam, taraftarın da büyük sempatisini kazanmıştı.

Kayserispor – Eyüpspor maçında da sahada olması beklenen Thiam’a Kayserisporlu taraftarların da özel ilgi göstermesi bekleniyor.