Mazakaland ne zaman kapanacak – Sezon ne zaman bitiyor?

Kayseri'nin eğlence merkezi Mazakaland bu yaz da yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar Anadolu Harikalar Diyarı içinde yer alan Mazaland'ın ne zaman kapanacağını araştırıyor. Peki Mazakaland ne zaman kapanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Mazakaland ne zaman kapanacak – Sezon ne zaman bitiyor?

Kayseri’nin en gözde eğlence merkezlerinden Mazakaland bu yaz da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 7’den 70’e pek çok Kayserilinin akınına uğrayan Mazakaland sezonu ne zaman kapatıyor? İşte detaylar…

Anadolu Harikalar Diyarı Mazakaland Ağustos ayının son günlerinde sakinliğe büründü. Özellikle gurbetçilerin uğrak mekanı olan Mazakaland’ın okulların açılmasıyla sezonu kapatması bekleniyor.

Mazakaland’da neler var?

Adını Erciyes’in eteklerinde kurulan ilk şehirden alan Mazakaland Eğlence Dünyası, Kayserimizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına olumlu yönde etki yapmıştır. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Harikalar Diyarı Projesinde büyük bir alana sahip olan eğlence merkezimiz 70 bin metre karelik alana kurulmuştur. Parkımız Uygarlıklar temasıyla 4 ana bölüm olarak dekore edilmiştir.

Anadolu uygarlığı bölümünde Anadolu’nun simgesi olan Truva atı ve Selçuklu mimari modelleri gibi temalar kullanılmıştır. Afrika uygarlığı bölümünde Afrika’nın renkli atmosferi temaya yansıtılmıştır. Uzakdoğu uygarlığı bölümünde de Uzak doğunun mistik öğeleri kullanılmıştır. Antik Roma uygarlığı bölümü Roma’nın yeryüzünde iz bırakan eserleri tema edilerek dekore edilmiştir.

Mazakaland’da pek çok adrenalin ve heyecan dolu aktiviteyi yapacak ekipman bulunuyor.