Mehdi Bourabia Yeniden Kayseri'de! Sözleşme kaç yıllık?

Kayserispor'un yeniden anlaşma sağladığı Mehdi Bourabia, Kayseri'ye geldi ve Sarı-kırmızılı formayı giyerek sözleşme imzaladı. Kayserispor'un Mehdi ile kaç yıllık sözleşme imzaladığı da belli oldu. Detaylar haberimizde…

Mehdi Bourabia Yeniden Kayseri'de! Sözleşme kaç yıllık?

Geçtiğimiz hafta  sonu Mehdi ile yeniden anlaşma sağlandığını duyuran Teknik Direktör Burak Yılmaz açıklamasında, 'Allah izin verirse Mehdi bizimle devam edecek. Dün akşam itibarıyla her şeyde anlaşıldı. En geç pazartesi, salı günü burada olacağına inanıyorum.’ demişti. 

İlk olarak Salı günü Kayseri’ye gelip kampa katılacağı duyurulan Mehdi, bazı özel işleri nedeniyle bugün Kayseri’ye geldi. Kayserisporlu yöneticiler Süleyman Akın ve Emir Akpınar ile bir araya gelen Mehdi Bourabia, yeniden Kayserispor formasını giydi.

Yeni sözleşme 1 yıllık

Kayserispor, Mehdi ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Transfer duyurusunu ilk olarak video paylaşımıyla yapan Kayserispor, daha sonra formalı fotoğraf paylaştı. Paylaşımda, ‘Profesyonel futbolcularımızdan Mehdi Bourabia ile bir yıllık sözleşme imzalanmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’ denildi. 

Mehdi Bourabia bugün yapılacak akşam antrenmanında yer alarak kampa katılması bekleniyor.