Mehdi ve Kartal Kayra transferinde son dakika! Burak Yılmaz canlı yayında açıkladı

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Süper Lig yayıncı kuruluşu Bein Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı Yılmaz, transferi merakla beklenen Mehdi Bourabia ile Kartal Kayra Yılmaz transferinde son durumu aktardı. Detaylar haberimizde...

Mehdi ve Kartal Kayra transferinde son dakika! Burak Yılmaz canlı yayında açıkladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da teknik adam Burak Yılmaz, yayıncı kuruluş Bein Sports'tan Güler Akgün'ün sorularını yanıtladı. 

Birçok soruya cevap veren Burak Yılmaz, takıma kazandırılmaya çalışılan Mehdi Bourabia ve Kartal Kayra Yılmaz hakkında önemli açıklamalar yaptı. Mehdi ile anlaşma sağlandığını ve Salı günü takıma katılacağını belirten Yılmaz, Kartal Kayra'nın ise yurt dışı olmaması halinde Kayserispor'da oynayacağını söyledi.

Mehdi tamam, Kartal Kayra bekleniyor

Burak Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 'Allah izin verirse Mehdi bizimle devam edecek. Dün akşam itibarıyla her şeyde anlaşıldı. En geç pazartesi, salı günü burada olacağına inanıyorum. Kartal da çok istediğim bir oyuncu. Çok  değerli, çok özel bir oyuncu. Geçen sene onun da bize çok kattıkları, bizlerin de ona çok kattıkları var. Kartal ile de devam etmek istiyoruz ama onun bir yurt dışı isteği var. Yurt dışında futbol hayatına devam etmek istiyor. Ben de ona sürekli bir hafta daha zaman veriyorum. Bana söz verdi. Eğer yurtdışı olmazsa Kayserispor'da oynayacağına dair bana bir sözü var. Babasının bir sözü var.' dedi.

Mehdi ve Kartal Kayra transferinde son dakika! Burak Yılmaz canlı yayında açıkladı

'Hayal satmıyorum'

Kenetlenerek hedeflere ulaşacaklarını ifade eden Burak Yılmaz, hayal satmadığını ve takıma güvendiğini belirterek, 'Oyuncularımız, yönetimimiz, taraftarımızla kenetlenerek hedeflerimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Buna inanmasam asla burada olmazdım. Asla hayal satmak istemiyorum kimseye. Hepinizin de bildiği gibi Burak Yılmaz'ın karakterini pes etmek kabullenmek yoktur. Allah izin verirse bu sezon da böyle olacak.' diye konuştu.

'Bizi zayıf halka olarak görüyorlar'

Transfer yapamadığı için bu sezon Kayserispor'u zayıf halka olarak görenlere de yanıt veren Yılmaz, 'Birçok insan bizi bu sezon ligin zayıf halkası olarak görüyor. Bunun böyle olmadığını kanıtlayacağız. Bu sezon bizim için çok güzel bir meydan okuma. Hem benim için hem oyuncularım için hem ekibimiz ve camiamız için, oyuncularımla birlikte ben bir hikaye yazacağımıza inanıyorum. Açıkçası bunu kendilerine de söylerim. Oyunun gücüne inanıyorum. Doğru oyunu kurguladıktan sonra zayıf gibi gözüken kadroların neler başarabileceğini herkese göstermek istiyoruz. Ayrıca oyuncularımın küçük görünmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Bunu şiddetle reddediyorum Elimizde olan her oyuncu çok değerli bizler için.' dedi.