Mehmet Özhaseki Yarın Kayseri'de

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yenilenecek Pınarbaşı seçimleri öncesi Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu'na destek için Kayseri geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Mehmet Özhaseki Yarın Kayseri'de

İl Seçim Kurulu şaibe içerdiğine karar verdiği 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarını MHP’nin başvurusu üzerine iptal etmiş ve 2 Haziran Pazar günü yenilenmesine karar vermişti. Yaşanan bu olayların ardından hareketliliğin hiç durmadığı Pınarbaşı’da siyasiler sürekli adaylarına destek çıkarması yaptılar.

Yenilenecek Pınarbaşı Belediye Başkan seçimine günler kala, şimdi de Memduh Uzunluoğlu’na destek için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri’ye geliyor. Özhaseki, 29 Mayıs Çarşamba günü (Yarın) Pınarbaşı’nda olacak.

31 Mart Seçimlerinin kazanan ismi CHP’nin adayı Deniz Yağan ile Cumhur ittifakının adayı Menduh Uzunluoğlu’nun yarışacağı Pınarbaşı Belediye seçimleri vatandaşlar tarafından heyecanla bekleniyor. 

HBS Araştırma Grubu tarafından Pınarbaşı Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik gerçekleştirilen ankette CHP yüzde 36 oy oranıyla birinciliği göğüslerken, ikinci sırada yer alan partinin yüzde 33 ile MHP olduğu görüldü.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre program akışı şu şekilde;

12:00 Pınarbaşı Esnaf ziyareti
12:45 Öğle Namazı
13:15 TOKİ Arsa Yeri İncelemesi
13:45 Muhtarlar ve Kanaat Önderleri ile Yemekli Toplantı

Mehmet Özhaseki Yarın Kayseri'de