Memduh Başkan Açıkladı – Millet Bahçesi'nde Büyük Buluşma!

Talas Belediyesi, Türkiye Futbol Milli Takımı'nın Euro 2024'te oynayacağı maçları, Yamaç Paraşütü İniş Alanı'nda kurduğu dev ekranda Kayserililerle buluşturuyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla müjdeyi duyurdu. Millet Bahçesi'nde büyük buluşma gerçekleşecek! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Memduh Başkan Açıkladı – Millet Bahçesi'nde Büyük Buluşma!

Türkiye Futbol Milli Takımı, Euro 2024’te başarıyla devam ediyor. Bu heyecanı hep birlikte yaşamak isteyen Kayserililer, Yamaç Paraşütü İniş Alanı’nda bir araya geliyor. Vatandaşların, diğer belediyelerden de aynı hizmeti bekliyoruz talebine yanıt Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’tan geldi. Millet Bahçesi’nde Kayserililer buluşma gerçekleşecek!

Talas Belediyesi’nin Etkinlikleri

Talas Belediyesi tarafından Paraşüt İndirme Alanı’nda dev ekranda seyredilen maçlarda, yüzlerce Kayserili bir araya geliyor. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte vatandaşlar büyük bir heyecanla maçı takip ederken, galibiyet büyük bir sevince sahne oluyor. Talas Belediyesi’nde seyredilen Çekya maçında AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de yerini almış ve Kayseri Anadolu Haber muhabirlerinin sorularını cevaplamıştı. Muhabirimizin, ‘Diğer belediyelerden de aynı hizmet bekleniyor, konu ile ilgili çalışmalar var mı?’ sorusuna Üzüm, ‘İnşallah bundan sonraki süreçte, ülkemiz Avrupa Şampiyonası, yarı final, final görecek. Konu ile ilgili hem Büyükşehir Belediyemiz, hem de diğer belediyeler uygulama yapacaklar. Görüştük, biz de haber bekliyoruz’ dedi.

Memduh Başkan Açıkladı – Millet Bahçesi'nde Büyük Buluşma!

Memduh Başkan Duyurdu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2024’te son 16 turuna çıktığını duyurarak, ‘Büyükşehir Belediyesi olarak milli heyecanı hep birlikte yaşamak için sizi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ne bekliyoruz’ dedi.

2 Temmuz Salı günü saat 22.00'da oynanacak maç, Millet Bahçesi’nde etkinlik çayırında Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan dev ekrandan izlenecek.