Memur maaşları ne zaman belli olacak?

Milyonlarca memur yapılacak maaş zammını bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı bugün saat 15.00'da yapılacak. Merak edilenler Kayseri Anadolu haber'in Kayseri haber detaylarında…

Memur maaşları ne zaman belli olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milyonlarca memur gözünü yapılacak maaş zammına dikti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısının saat15.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde başlaması bekleniyor.
Kabine toplantısı tarihi, memur ve emekli zammı öncesinde binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor. Ekonomideki fahiş fiyatlar, memur ve emekli zammı gibi konuların bugünkü Kabine toplantısında öncelikli olarak ele alınması bekleniyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün yapılacak. Toplantının ana gündem maddelerini memur ve emekli maaşları ile torba yasa oluşturuyor. Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve emekli maaş zammında etkili olacak 6 aylık enflasyon farkı da belli olacak. Kabine toplantısında memur ve emekli maaş zamlarının da gündeme gelmesi bekleniyor. Ekonomi yönetiminin üzerinde çalıştığı teklif metni, Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Kanun teklifine son şekli verilecek.