Merakla beklenen şube açılıyor! Hem kütüphane hem kafe...

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Sinan Kafe yakında hizmete açılıyor. Kütüphane ve kafe işlevini de taşıyan mekan gençlerin yeni gözdesi olmaya aday.. Haberin detayı Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Merakla beklenen şube açılıyor! Hem kütüphane hem kafe...

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Sinan Kafe yakında hizmete açılıyor. Kütüphane ve kafe işlevini de taşıyan mekan gençlerin yeni gözdesi olmaya aday.. Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan ve önceden zabıta karakolu olarak kullanılan mekanı yıkarak yerine kütüphane ve kafe yapmaya karar vermişti.

Başkan Çolakbayraktar hizmete girecek yeni proje ile ilgili şu paylaşımı yaptı; “Yeşili koruduğumuz, çevre dostu gençlik merkezimizin açılışına çok az kaldı. Hem KafeSinan hem de öğrencilerimizin ders çalışabilecekleri SinanKütüphane’yi içerisinde barındıran tesisimizi AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sn. Ayşe Böhürler ile ziyaret ettik. Önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.”

'Yeşili koruyan çevre dostu mekan' sloganıyla hizmet vermeye başlayacak Kafe Sinan; gençlerin hem ders çalışabilecekleri hem de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı olacak. Feyziçakmak'ta yer alan mekan kısa bir süre sonra gençlerle buluşacak.

Merakla beklenen şube açılıyor! Hem kütüphane hem kafe...