Merakla bekleniyordu! Tarihleri mi değişti?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı tarihte İstanbul'da düzenleyeceği mitingin tarihi değişti mi? İşte detaylar..

Merakla bekleniyordu! Tarihleri mi değişti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler için zaman daralırken adaylar da çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı için mücadele eden adaylar etkinliklere ve seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. 2023 seçimleri için yarışan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı gün miting gerçekleştirecekti.


Miting öne alındı: Karşı karşıya gelmeyecekler
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çakışan İstanbul mitingleri, Kılıçdaroğlu’nun mitinginin öne çekilmesiyle farklı günlerde düzenlenecek. 
Diken’de yer alan habere göre, 7 Mayıs’taki mitinglerin aynı saatte yapılması planlanıyordu. Programı değişen Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi, 6 Mayıs Cumartesi saat 17.30’da gerçekleştirilecek.