Mersin eylemi Kayseri'yi harekete geçirdi!

Son zamanlarda yaşanan şiddet olayları ülke gündemini sarstı. Son olarak Mersin'deki eylem haberleri üzerine Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Mersin eylemi Kayseri'yi harekete geçirdi!

Türkiye'de kayıp, cinsel istismar, şiddet, intihar haberleri son dönemde arttı. Toplumsal dejenerasyonun yaşandığı bu dönemde KYK yurtlarında intihar görüntüleri ise gündemden düşmüyor. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü de KYK kız yurtları önünde yaşanabilecek olumsuzluklara karşılık polis ekiplerini görevlendirdi.

Son zamanlarda KYK yurtlarında yaşanan olaylar ülke gündeminde yer alıyor. Kimi öğrencilerin intihar ettiği, kimi öğrencilerin KYK yurt önünde şiddet veya cinsel istismara maruz kaldığı haberleri yakından takip ediliyor.

Mersin eylemi Kayseri'yi harekete geçirdi!

Kayseri KYK yurtlarında sıkı önlem!

Mersin'de KYK kız yurdunda bir kızın zorla araca bindirilip tecavüze uğradığı, ardından araçtan atlayarak kaçtığı ve kan içinde yurda sığındığı iddia edilmiş ve öğrenciler eylem düzenlemişti. Ancak Mersin Valiliği bu iddiaların asılsız olduğunu açıklamıştı.

Kayseri'de ise alınan duyumlar İl Emniyet Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Yurtlar önünde eylem yapılacağına ilişkin söylentiler nedeniyle yunus timleri kentteki kız yurtları önünde nöbet tuttu.

Öte yandan, polis ekipleri Kayseri'de kız yurtları önünde rutin devriye faaliyetlerini sürdürüyor.