Meteoroloji Kayserilileri Uyardı – Cumartesi ve Pazara Dikkat!

Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladığı haftalık hava tahmin raporuyla Kayserilileri uyardı. Cumartesi ve Pazar günlerine dikkat çeken meteoroloji, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Meteoroloji Kayserilileri Uyardı – Cumartesi ve Pazara Dikkat!

Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladığı haftalık hava tahmin raporunda Cumartesi ve Pazar günleri için uyarılarda bulundu.

Meteoroloji tarafından Kayseri için yapılan açıklamada Cumartesi ve Pazar günleri için yer yer kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve karbonmonoksit kaynaklı zehirlenmeler, ulaşımda aksamalar, vb. gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Meteoroloji Kayserilileri Uyardı – Cumartesi ve Pazara Dikkat!

Haftalık Hava Tahmin Raporu ise şöyle;

Haftalık hava tahmin raporuna göre Kayseri’de bu hafta az bulutlu ve açık bir hava kente hakim olacak. Çarşamba gününden sonra hava sıcaklıkları düşmeye başlayacak. Kent genelinde rüzgar kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek.

28 Temmuz Pazar: Kente parçalı bulutlu hava hakim olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden orta, yer yer kuvvetli (hamleli 40-60 km/sa) esecek. En düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık ise 30 derece tahmin ediliyor.

29 Temmuz Pazartesi: Az bulutlu ve açık bir hava kente hakim olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek. En düşük sıcaklığın 14, en yüksek sıcaklığın ise 32 derece olması tahmin ediliyor.

30 Temmuz Salı: Az bulutlu ve açık bir hava kente hakim olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek. En düşük sıcaklığın 14, en yüksek sıcaklığın ise 32 derece olması tahmin ediliyor.

31 Temmuz Çarşamba: Az bulutlu ve açık bir hava kente hakim olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek. En düşük sıcaklığın 14, en yüksek sıcaklığın ise 29 derece olması tahmin ediliyor.

01 Ağustos Perşembe: Az bulutlu ve açık bir hava kente hakim olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden orta kuvvette esecek. En düşük sıcaklığın 14, en yüksek sıcaklığın ise 28 derece olması tahmin ediliyor.