Meteoroloji Uyardı! – Kar Mı Geliyor?

Meteoroloji Kayseri ve çevresini yağışlar ve kar beklentisi konusunda uyardı. Kayseri ve çevresindeki hava durumu tahmini 1-6 Ocak 2024 tarihleri arasında Kayseri genelinde hava nasıl olacak? Kayseri için güncel ve detaylı meteorolojik tahminleri Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde..

Meteoroloji Uyardı! – Kar Mı Geliyor?

Meteoroloji Kayseri ve çevresini yağışlar ve kar beklentisi konusunda uyardı. Kayseri ve çevresindeki hava durumu tahmini 1-6 Ocak 2024 tarihleri arasında Kayseri genelinde hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava durumu raporuna göre, Kayseri ve çevresi bu hafta değişken hava koşullarına tanık olacak. Genel olarak az bulutlu bir hava beklenirken, gece ve sabah saatlerinde pus ve sisin etkili olması öngörülüyor. Haftanın ilerleyen günlerinde, özellikle akşam saatlerinden sonra hafif yağmurların başlaması bekleniyor. 2 Ocak Salı günü, hava çoğunlukla bulutlu olacak ve akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif yağmurlar görülecek. Dağlık kuzey ilçeleri ve yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı tahmin ediliyor. Sıcaklık değerleri, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. En düşük sıcaklıklar genellikle -2 derece ile -3 derece arasında değişirken, en yüksek sıcaklıklar 10 derece ile 14 derece arasında olacak. Özellikle 5 ve 6 Ocak tarihlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve sis bekleniyor. Rüzgar, genellikle güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, doğu ve kuzey ilçeleri ile yüksek kesimlerde beklenen karla karışık yağmur ve kar yağışları sonrasında oluşabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırıyor.