Meteoroloji Uyardı – Kayseri'ye Pazar Gününden sonra geliyor!

Kayseri ve çevresi için önümüzdeki günlerin hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü tarafından açıklandı. Açıklanan raporda Kayserililer Pazar günü sonrası için uyarıldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Meteoroloji Uyardı – Kayseri'ye Pazar Gününden sonra geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve çevresi için önümüzdeki günlerin hava durumu raporu yayımladı.

Bugün Kayseri genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği ve sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceği belirtiliyor.

Meteoroloji, haftalık hava tahmin raporunun ardından yayımladığı uyarılar kısmında Pazar günü ve sonrasına dikkat çekti. Uyarılarda mevsim normallerinin üzerinde seyredilecek hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere Kayserililerin, günün en sıcak saatleri olan 11:00 ile 16:00 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları hususunda dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği ifade edildi.

Haftalık Hava Tahmin Raporu ise şöyle;

2 Ağustos Cuma: Kentte hava az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 15 derece, en yüksek sıcaklık 32 derece olacak.

3 Ağustos Cumartesi: Kayseri’de hava az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (30-50 km/s) esecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 17 derece, en yüksek sıcaklık 33 derece olacak.

4 Ağustos Pazar: Kentte hava az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık 35 derece olacak.

5 Ağustos Pazartesi: Kayseri genelinde hava az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (30-50 km/s) esecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 19 derece, en yüksek sıcaklık 36 derece olacak.

6 Ağustos Salı: Kayseri’de hava az bulutlu ve açık olacak. Rüzgar kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Tahmin edilen en düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık 35 derece olacak.