Meteoroloji Uyardı – Kayserililer Hazırlanın!

Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Kayseri ve çevresi bu hafta boyunca parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı havaların etkisi altında olacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Meteoroloji Uyardı – Kayserililer Hazırlanın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri ve çevresi bu hafta boyunca parçalı bulutlu ve sağanak yağışlı havaların etkisi altında olacak. Özellikle güney ve doğu kesimlerinde kısa süreli ve yerel sağanak yağışlar bekleniyor.

İşte beklenen haftalık hava tahminleri;

Perşembe, 25 Temmuz 2024

Hava durumu parçalı ve az bulutlu olacak. Öğleden sonra güney kesimlerde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıkların 17-33°C arasında seyretmesi bekleniyor. Rüzgâr kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Meteoroloji Uyardı – Kayserililer Hazırlanın !

Cuma, 26 Temmuz 2024

Parçalı bulutlu bir hava ve aralıklı sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıkların 17-32°C arasında olması tahmin ediliyor. Rüzgâr kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Hava durumu parçalı ve az bulutlu olacak. Sıcaklıkların 16-30°C arasında seyretmesi bekleniyor. Rüzgâr kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (30-50 km/s) esecek.

Pazar, 28 Temmuz 2024

Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların 14-30°C arasında olması tahmin ediliyor. Rüzgâr kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yer yer kuvvetli (hamleli 40-70 km/s) esecek.

Meteoroloji Uyardı – Kayserililer Hazırlanın !

Pazartesi, 29 Temmuz 2024

Hava durumu az bulutlu ve açık olacak. Sıcaklıkların 13-32°C arasında seyretmesi bekleniyor. Rüzgâr kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (30-50 km/s) esecek.

Kuvvetli Rüzgâr Uyarısı!

Meteoroloji yetkilileri, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette ve yer yer kuvvetli rüzgârların (hamleli 30-70 km/s) eseceğini belirtti. Bu nedenle çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Temmuz Ayı Ortalama Sıcaklık Değerleri

Temmuz ayı uzun yıllar en düşük sıcaklık ortalaması 13,5°C, en yüksek sıcaklık ortalaması ise 31,3°C olarak kaydedildi. Aylık toplam yağış miktarı ortalaması ise 11,9 mm.