Meteoroloji uyardı! Yağmur geliyor

Kayseri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı geldi. Güncel hava durumu raporu, sıcaklık tahminleri ve haftalık hava durumu tahmini Kayseri Anadolu Haber'de...

Meteoroloji uyardı! Yağmur geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri ve çevresi için önemli bir hava tahmin raporu yayımladı.

Bugün Kayseri genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra ise yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Rüzgar, kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra ise yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) esecek. Sıcaklık değişimleri mevsim normalleri civarında seyredecek. En düşük sıcaklık 16.4°C, en yüksek sıcaklık ise 34.2°C olarak tahmin edilmektedir. Gün boyunca toplam yağış miktarının 3.3 mm olması bekleniyor.

Kayseri için günlük hava durumu tahmini

07.07.2024 Pazar: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.
08.07.2024 Pazartesi: Parçalı bulutlu.
09.07.2024 Salı: Parçalı bulutlu.
10.07.2024 Çarşamba: Parçalı bulutlu.
11.07.2024 Perşembe: Parçalı bulutlu.

Kuvvetli Rüzgar uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Genellikle kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli rüzgarların (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Vatandaşlar, çatı uçması, ağaç devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı daha dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.