Mezarlık çalışmaları sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı'nda yapımı devam eden yeni mezarlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Mezarlık çalışmaları sürüyor

Başkan Büyükkılıç, yapım çalışmaları süren Erkilet Bülbül Pınarı Mezarlığı’nı ziyaret etti. Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcüman ile Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal 'ın da eşlik ettiği mezarlık çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan Büyükkılıç, burada yapım çalışmaları süren 2 bin 450 adet mezarlığın yanı sıra, İldem’de 450, Argıncık’ta bin 500 ve Asri Mezarlık’ta 2 bin adet ilave mezar çalışması yapıldığını ifade etti.

Mezarlıkların çevre düzenlemesi ve bakım işlerini de yaptıklarını kaydeden Büyükkılıç, "Kayseri 'miz gelişiyor, büyüyor, güzelleşiyor, ister istemez ihtiyaçlar da değişiyor. Biz bu anlayış içerisinde her bölgenin kendi bölgesine hitap edecek şekilde mezarlıklarımızı genişletme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mezarlıklarımızı şehrimize yakışır bir konuma getirmeye özen gösteriyoruz.” dedi.Büyükkılıç, sözlerinin sonunda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.

Kurumsal Haber