MHP İl Başkanı Bağçovan: 10'da 10 yapacağız

MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan, 'Kayseri'de 10 milletvekilinin tamamı Cumhur İttifakı adaylarından oluşacak. Bunun için bütün gücümüzle çalışıyoruz' dedi.

MHP İl Başkanı Bağçovan: 10'da 10 yapacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kayseri İl Başkanı Ahmet Bağçovan, seçim çalışmalarına hızlı bir biçimde başladıklarını belirterek, “Gece gündüz çalışıyoruz. Seçimlerde herkesi çok şaşırtacak sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Bağçovan’dan özel açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) milletvekili adayı olan Adnan İncetoprak’tan boşalan il başkanlığı görevine getirilen Ahmet Bağçovan, partiyi 14 Mayıs seçimlerine götürecek. Göreve gelir gelmez, bütün parti teşkilatlarını toplayarak, görev bölümü gerçekleştiren Bağçovan, “Biz diğer partilere göre adaylarımızı erken bir zaman diliminde açıkladık. Seçim için planlamalarımızı yaparak seçim çalışmalarına başladık. Erken bir zamanda yol almış olduk” ifadelerinde bulundu.

14 Mayıs seçimler için Kayseri’yi en iyi şekilde temsil edecek olan milletvekili aday listelerine sahip olduklarını dile getiren Bağcovan, şunları söyledi: “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları doğrultusunda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir, milletvekilimiz Baki Ersoy’un, önceki il başkanımız Adnan İncetoprak ve diğer tüm adaylarımız Kayseri’nin yakından tanıdığı, sevdiği, güvendiği ve projeler olan isimler.” diye konuştu.

“Kayseri’yi baştan başa gezeceğiz”

Gazetemiz ortaklarından Rifat Açıkgöz’e açıklamalarda bulunan Bağçovan, diğer partilere göre seçim startını erken verdiklerini hatırlatarak, “Kayseri’yi baştan başa gezeceğiz. Temas etmediğimiz hiçbir vatandaşımız kalmayacak. Kayseri’de herkesi şaşırtacak çok başarılı sonuçlar alacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.

Bağcovan, şunları söyledi: “Biz Cumhur ittifakının adayı Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi ve bütün Kayseri’de 10 milletvekilinin tamamının cumhur ittifakı tarafından kazanılması için gayret edeceğiz. Ülkemiz tarihinin en kritik seçimlerinden bir tanesine gidiyor. Bir taraftan, 7 düvele karşı ülkemizi savunan cumhur ittifakı dururken, diğer taraftan terör örgütü PKK ile, diğer dış güçlerle iş birliği içinde olan, onlara çeşitli sözler veren koalisyonlar var. Milletimiz feraset sahibidir. Ülkemizin geleceğini düşünecek ve oyunu ona göre kullanacaktır.”

>>Haber Merkezi